STRAPD - Elastic

Dit is het product dat STRAPD momenteel aan het ontwikkelen is. Een sok met een elastische band aan de bovenkant. Je herkent de band wel van een onderbroek. De elastische band zorgt voor een unieke pasvorm waardoor jouw sok perfect blijft zitten! Daarnaast wordt de naam van STRAPD door de fijne weving in een elastische band zeer gedetailleerd afgebeeld. Wanneer een figuur in textiel wordt geweven is het resultaat veel minder verfijnt waardoor het uiterlijk minder mooi oogt. Wij zijn ervan overtuigt dat dit productconcept een nieuwe draagsensatie gaat creëren en de sokkenmarkt gaat veranderen. #Change the Game!

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van deze sok? Vul dan hieronder je Email adres in.

Interesse in Elastische band
*

  • Perfecte pasvorm
  • Zakt niet af
  • Uniek in de markt

Prototypes

Dit is het eerste prototype, gemaakt om onze visie beeld te geven. Een Kappa sok en onderbroek gepakt, de band van de onderbroek afgeknipt en door oma op de sok genaaid.

Na het eerste prototype zijn we snel naar een tweede gegaan. We hebben hetzelfde gedaan maar dan met een elastische band van Calvin Klein.

Voor het laatste prototype hebben we de naam STRAPD op een elastische band laten borduren en deze band aan een simpele, zwarte sok genaaid.

Coming soon!